Zwarte periode voor Haskerland 2

Zwarte periode voor Haskerland 2

Eens in de zoveel tijd wordt er gevraagd om een stukje te schrijven voor het clubblad. Voor u leesplezier kies ik dan altijd een wedstrijd waarin wij de drie punten pakten. Toen ik voor deze editie dan weer gevraagd werd om een stukje te schrijven werd ik toch een beetje treurig van de resultaten. Sinds de laatste editie van het clubblad hebben wij geen wedstrijd gewonnen. 

Nu heb ik overwogen om de kleinste nederlaag eruit te pakken maar ook daar valt geen eer aan te behalen. Met 33 goals tegen en 10 voor in de laatste 4 wedstrijden kunnen we dan ook spreken van een gitzwarte periode voor Haskerland 2. 

Waar dit aan ligt en hoe we uit dit dal moeten klimmen dat valt moeilijk te zeggen. Maar… Soms kan 1 overwinning de ommekeer zijn. De eerste kans om deze overwinning te pakken is tegen het vlaggenschip van onze vereniging, Haskerland 1. Op papier een onmogelijke opgave, maar in een derby kan er van alles gebeuren. 

Één ding is zeker, er moet wat gebeuren.