Haskerland 5 blikt vooruit op nieuwe voetbaljaargang

Haskerland 5 blikt vooruit op nieuwe voetbaljaargang

De temperaturen gaan weer omlaag waardoor ons voetbalhart weer harder gaat kloppen. Het begin van een nieuw seizoen staat voor de deur. Wij starten het nieuwe seizoen met een ongewijzigde selectie. Waar de prestaties vorig jaar prima waren te noemen zetten we ook dit seizoen weer hoog in. Met het oog op geblesseerde spelers hebben we wel onze scouts op pad gestuurd maar dit alles vooralsnog zonder resultaat. Hierdoor is het vertrouwen in een mooi seizoen niet veranderd. Het zal nog moeten blijken of we een gooi gaan doen naar het kampioenschap, maar het is een feit dat we scherp zullen beginnen. 

De eerste wedstrijd had al gespeeld moeten zijn. Aangezien de tegenstander uit de competitie gehaald is werd deze al afgelast. Dit leverde een mooi moment op om samen een kleine vooruitblik te werpen op het komende voetbaljaar.

In de loods bij Tom zat de sfeer er snel in en bleek dat iedereen er weer heel veel zin in  heeft. Het trainingskamp is besproken en de data hiervan is inmiddels vastgesteld.

Aan het einde van de avond konden we terug kijken op een nuttige en vooral gezellige teambespreking. Dit is ten opzichte van de eerdere seizoenen niks veranderd.

De eerste wedstrijd op de planning is gelijk tegen FFS. De derby binnen onze competitie zal gelijk aantonen waar we staan. Eerdere ontmoetingen met deze club hebben laten zien dat we het vaak lastig hebben. Als we kijken naar de afgelopen seizoenen laten de statistieken zien dat wij licht favoriet zijn. Laten we niet vergeten dat het een derby is, wat betekent dat beide ploegen deze wedstrijd willen winnen.

We hopen dat wij samen met jullie heel veel plezier gaan beleven aan het komende seizoen. En wij kijken er naar uit om u over onze prestatie op de hoogte te houden.

Graag zien we u op de tribune. Want we zullen jullie nodig hebben